Jag är en tjej/kvinna i mina bästa år, förresten, är man inte alltid det egentligen? Åldern för det flyttas liksom bara fram lite för varje år 😉. Jag har två underbara barn som nu är vuxna och utflugna med egna familjer. Vi har en jättefin kontakt vilket gör mig både väldigt glad och tacksam för den relationen vi har tillsammans ❤️ .

 

Jag har gått flera bra och intressanta kurser under åren, bl.a. kristallhealing, reiki och tarot. Sen har jag också gått medial utvecklingskurs för både Terry Evans och Jörgen Gustavsson vilket har varit väldigt intressant och givande på flera sätt och kurserna har även haft stor betydelse för mig både i min personliga och andliga utveckling.

Det andliga är en stor del av mig, det står för så mycket, hur man är mot andra, människor och djur, men också mot sig själv. Sen mitten på 90-talet sysslar jag med healing, mediala utvecklingscirklar, tarot och seanser då jag tycker om att dela med mig, hjälpa och vägleda andra.

Annars så tycker jag mycket om mitt hus 🏡  och att gå och påta i min trädgård 🌷🌸🌺🌹🌼 .  Det är verkligen jätteroligt och en fantastisk bra avkoppling, brukar kalla det för trädgårdsterapi 😊 . Jag sjunger i en kör 🎵🎶 sen flera år tillbaka vilket är väldigt roligt och ger en massa positiv energi. Det är viktigt att ta hand om både kropp och själ på olika sätt så jag går också på bodybalance, som är en blandning av yoga, tai chi och pilates ‍🧘🏻‍♀️ . Jag gillar även att promenera, läsa/lyssna på böcker, fotografering, tycker om havet, naturen, får heller inte glömma att nämna att jag gillar att kolla på sport oxå 😁 . Sen har jag en katt, Kajsa 🐱 , som betyder väldigt mycket ❤️ och självklart så är ju förstås familj och vänner jätteviktiga för mig ❤️ .

 

signatur