Jag är en tjej/kvinna som nu har blivit 60+, men man är inte äldre än vad man gör sig. Eller hur 😉 ? Även fast kroppen kanske tycker annat till och från 😆. Jag har två underbara barn som nu är vuxna och utflugna med egna familjer. Vi har en jättefin kontakt vilket gör mig både väldigt glad och tacksam för den relationen vi har tillsammans ❤️ .

Det andliga är en stor del av mig, det står för så mycket, hur man är mot andra, människor och djur, men också mot sig själv. Sen mitten på 90-talet sysslar jag med healing, mediala utvecklingscirklar, tarot och seanser då jag tycker om att dela med mig, hjälpa och vägleda andra.

Annars så tycker jag mycket om mitt hus 🏡  och att gå och påta i min trädgård 🌷🌸🌺🌹🌼 .  Det är verkligen jätteroligt och en fantastisk bra avkoppling, brukar kalla det för trädgårdsterapi 😊 . Jag sjunger i en kör 🎵🎶 sen flera år tillbaka vilket är väldigt roligt och ger en massa positiv energi. Jag gillar även att promenera, läsa/lyssna på böcker, fotografering, tycker om havet, naturen, får heller inte glömma att nämna att jag gillar att kolla på sport oxå 😁 . Sen har jag en katt, Lisa 🐱 , som betyder väldigt mycket ❤️ och självklart så är ju förstås familj och vänner jätteviktiga för mig ❤️ .

signatur