Om mig

Jag är en tjej/kvinna som nu har blivit 60+, men man är inte äldre än vad man gör sig. Eller hur 😉 ? Även fast kroppen kanske tycker annat till och från 😆. Jag har två underbara barn som nu är vuxna och utflugna med egna familjer. Vi har en jättefin kontakt vilket gör mig både väldigt glad och tacksam för den relationen vi har tillsammans ❤️ .

Annars så tycker jag mycket om mitt hus 🏡  och att gå och påta i min trädgård 🌷🌸🌺🌹🌼 .  Det är verkligen jätteroligt och en fantastisk bra avkoppling, brukar kalla det för trädgårdsterapi 😊 . Jag sjunger också i en kör 🎵🎶 sen flera år tillbaka vilket är väldigt roligt och ger en massa positiv energi. Jag gillar även att promenera, läsa/lyssna på böcker, fotografering, tycker om havet, naturen, får heller inte glömma att nämna att jag gillar att kolla på sport oxå 😁 . Sen har jag en katt, Lisa 🐱 , som betyder väldigt mycket ❤️ och självklart så är ju förstås familj och vänner jätteviktiga för mig ❤️ .

Det andliga är en stor del av mig, det står för så mycket, hur man är mot andra, människor och djur, men också mot sig själv. Sen mitten på 90-talet sysslar jag med healing, mediala utvecklingscirklar, tarot och seanser då jag tycker om att dela med mig, hjälpa och vägleda andra.

Jag har gått flera kurser och utbildningar inom dessa områden vilket har gett mig otroligt mycket på flera sätt. Kurserna har hjälpt mig att utveckla min andliga och mediala sida men också lett till personlig utveckling. De har varit roliga, intressanta, utmanande och utvecklande på flera plan och fick mig att tänka till både en och två gånger.

Här är mina kurser och utbildningar som jag själv har gått genom åren:

Diplomerade

  • 1995 Pendelhealing och kristallbalansering – Karin Möller
  • 1995 Kristallhealing – Karin Möller
  • 1996 Reiki 1  Grundkurs – Hans Fredrik Berg
  • 1996 Reiki 2 Fortsättningskurs – Hans Fredrik Berg
  • 1997 Reiki Master 3A Avancerad Reiki – Anna Östling
  • 2000 Intuition and Mental Mediumship – Terry Evans
  • 2011 Mediumskap – Jörgen Gustafsson

Övriga

  • 2002 Tarot grundkurs – Eleonor Persson