Behandlingar och tjänster

Har du kört fast och behöver få lite råd och vägledning?
– Vill du ha k
ontakt med andevärlden?
– Känner du dig trött, stressad eller ur balans?
– Vill du få mer energi och kraft i din vardag?

Då kanske något av detta passar dig …

PRIVATSITTNING/SEANS

När jag gör en privatsittning/seans fungerar jag som en neutral kanal mellan andevärlden och vår värld och förmedlar kontakt och budskap från våra anhöriga, vänner och bekanta som har gått över till andra sidan. Jag får till mig informationen från andevärlden bl.a. genom bilder, ord, känslor och kan även känna rent fysiskt i min kropp också. Detta försöker jag sedan förmedla på bästa sätt till dig.

Jag kan inte påverka vem eller vilka som kommer från andra sidan, utan det avgör andevärlden. Så tänk på att du inte låser dig vid att det ska vara någon speciell person som du vill ska komma för då kanske du inte känner igen den som kommer för att du är så låst i tankarna på någon annan och då kanske missar den som vill komma till dig.

Det du kan göra innan vi ses är att lyssna runt lite och ta reda på information kring din bakgrund och din familj så att du har möjlighet att känna igen de andekontakter som kommer.

Om du har några frågor kan du ställa dem i slutet och då tar jag hjälp av tarotkorten.

TAROT OCH MEDIAL VÄGLEDNING

Behöver du råd och vägledning eller har du kört fast och behöver ny inspiration för att komma vidare? Då kanske jag kan hjälpa dig med mina tarotkort. Du kan ställa frågor du har om ditt liv just nu, relationer m.m. Jag använder mig av tarotkort och det jag får till mig från våra guider och andevärlden som ofta är närvarande under tiden för att se hur dina förutsättningar ser ut just nu kring dina frågor och funderingar som du har. Resultatet kan sedan förändras beroende på de olika val du gör framöver som du ställs inför i olika sammanhang och frågeställningar, ingenting är hugget i sten.

Du behöver inte komma till mig utan det fungerar utmärkt på distans via brev eller e-mail, däremot arbetar jag inte över telefon.

HEALING MED STENAR OCH KRISTALLER

Healing är något för dig som vill komma vidare med ditt liv då den stimulerar kroppens egna naturliga självläkning och hjälper till att hela och balansera kropp, själ och ande för att skapa balans och harmoni såväl fysiskt, emotionellt som mentalt.

Det känns skönt och avslappnande att få healing samtidigt som det fyller på energidepåerna så att man får mer kraft att orka med sina vardagsbestyr.

Jag har arbetat med healing sedan 1995 och har under årens lopp arbetat fram en metod som jag har märkt fungerar väldigt bra. Det innebär att jag kombinerar reiki och andlig healing med stenar och kristaller och tar tillvara på deras krafter och energier.

Det händer att jag under behandlingen får budskap och information till mig från våra guider och andevärlden och självklart så förmedlar jag dem då vidare till dig om du önskar det.

OBS! HEALING ERSÄTTER INTE LÄKARVÅRD! Men den kan vara ett bra komplement till den vanliga sjukvården.

Åldersgräns 18 år.