Referenser

Här är några referenser från klienter och kursdeltagare som varit hos mig.

Jag är återkommande kund hos Eva-Lena. Jag fick avläsning från Eva-Lena senast förra veckan (feb -24) och allt har som vanligt varit så träffsäkert och mitt i prick. Jag kan varmt rekommendera Eva-Lena, en fantastisk och ärlig människa som är otroligt duktig på det hon gör 

/Helen Mokonen

Rekommenderar varmt denna vackra och fina själ. Jag träffade Eva-Lena för många år sedan då jag gick på en pendelkurs hos henne. Den var väldigt bra utformad och man fick ett gediget material med sig som hjälper mig än idag 🙂.

Nu massa år senare så har jag fått möjligheten att ingå i en fantastisk cirkelkurs som Eva-Lena har där hon lär ut många spännande saker inom det mediala. Jag är otroligt tacksam att jag fått den möjligheten att få lära från en utav de bästa enligt mig. Hon ger en kunskap, tips, inspiration, värme och finns även där för att svara på de frågor som dyker upp under utvecklingens gång.

Jag har även fått en avläsning i tarot som stämt till 110%. Jag rekommenderar Eva-Lena varmt i alla hennes tjänster hon erbjuder. Tack Eva-Lena för att jag får lära mig utav dig och även nu fått chansen att delta i cirkelträffen  🙏💕.

/J.B