Husrensningar

Har energierna förändrats i ditt hem?

Ibland kan ens hem kännas tung och tråkig att vistas i, man kan få svårt att sova, känna sig trött och man kanske tappar glädjen av att vistas hemma och råkar i tjafs och gnäll/bråk. Hemmet har fått tunga och negativa energier som suger kraft och must ur en, helt enkelt. Det kan hända av flera orsaker, man kan ha haft människor hemma hos sig som varit energikrävande på olika sätt, man kan ha varit med om olika jobbiga saker som tagit en massa kraft och energi, sjukdomar m.m.

Då kan det behövas att man gör en husrensning och tar bort den negativa energin som huserar där och istället fyller på med ljusa och positiva energier för att få ett hem som inger lugn och harmoni och där man kan känna sig trygg.

Jag kan med hjälp av min pendel och rökelse hjälpa dig att rena ditt hem från dessa negativa energier och istället fylla på med ljusa och goda energier som gör att det känns lugnt, kärleksfullt och harmoniskt igen i ditt hem.

Dessutom, om och när man flyttar till ett nytt boende är det en bra idé att göra en reningsprocedur för att ta bort energierna från de som bott där innan så att man får sätta sin egen prägel i sitt nya hem med nya friska och goda energier.

Hösten 2016 var jag med i tidningen Näras specialtidning Allt om Andlighet där jag berättade om husrensningar och hur man kan skapa ljusa och goda energier i sitt hem.

Åldersgräns 18 år.