MEDITATION

 

Guidad meditation
med föranmälan då platserna är begränsade

 

Jag leder er i en guidad meditation och därefter finns lite tid för reflektion och tankar kring detta. Inga förkunskaper behövs.

Minst antal deltagare: 3 st, under detta antal ställs det tillfället in.
Max deltagare: 10 st.

Så därför behövs föranmälan, senast en dag innan,  för varje gång med namn och telefonnummer.

Aktuella datum:

Pga lågt intresse under hösten återkommer jag till våren med nya datum.

 

VARFÖR SKA MAN MEDITERA?

Alla kan lära sig det och i stort sett alla mår dessutom bra av det då vi genom meditationen lär oss avslappning, stresshantering, får större självkännedom, ökad intuition och övar upp vår koncentrationsförmåga och fokusering. Vi får kontakt med vårt undermedvetna, vår inre visdom och kraft samtidigt som vi öppnar våra sinnen till den andliga dimensionen. Det är ett sätt att lära känna sig själv på helt enkelt.

Man försätter kroppen i en sorts behaglig vila under meditationen, vilket påverkar kroppen på ett positivt sätt eftersom att avslappningen bl.a. är bra för hjärtat och dess rytm samt att stressnivån i kroppen minskar. Så är man stressad så får kroppen äntligen en välbehövlig vila. Dessutom påverkas man även på ett psykiskt och känslomässigt plan eftersom man öppnar upp dörrar till sitt inre. Man kommer till nya insikter och upptäckter och man förändras med dem.

Meditationen öppnar våra ögon och vi får en ökad förståelse för oss själva och andra. Vi ser oss själva ur ett annat, större perspektiv. Man kommer till insikt om saker och ting och man kan komma att ändra åsikter och tankesätt. Det är spännande att göra nya upptäckter och komma till nya insikter. När man mediterar regelbundet så är man i ständig rörelse mot dessa upptäckter.

 

Det vi har bakom oss och det vi har framför oss
betyder så litet jämfört med det vi har inom oss.

 

Hör av dig för anmälan och mer information.

 

Åldersgräns: 18 år